GrønneBørn

GrønneBørn

torsdag den 21. marts 2013

Hjemmelavede bountybarer

Mums! Disse lækre bountybarer smager skønt og vil med sikkerhed imponere enhver gæst - hvis altså ikke du når at spise dem alle selv;-) Det er ikke til at forstå, at noget så lækkert kan være så nemt at lave. Prøv selv!


Til omkring 18 bountybarer skal du bruge:

350 gram kokosmel
1 dåse kondenseret mælk
300 gram god smelte chokolade
eventuelt pynt

Sådan gør du:

Bland kokosmel og kondenseret mælk i en skål.
Form bounty barer af kokosmassen.


Lad dem stå køligt i 1 time.
Smelt chokoladen over vandbad.
Vend bountybarerne i den smeltede chokolade ved hjælp af to gafler og læg dem tilbage på bagepapiret for at tørre.
Pynt bountybarerne inden chokoladen tørrer helt med revet chokolade, krymmel, hakkede nødder eller andet godt.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar