GrønneBørn

GrønneBørn

fredag den 18. oktober 2013

Hjemmelavet müsli ristet i ovn

Denne müsli er nem at lave og smager himmelsk - og så dufter hele huset så skønt bagefter. Perfekt til weekendens brunch. Opbevar den færdige müsli i tæt emballage fx patentglas (hvis der altså er mere tilbage)...

Du skal bruge:

5 dl grovvalsede havregryn
2 dl kokosmel
2 dl mandler
1 dl hasselnøddekerner
½ dl rørsukker
½ dl olie, gerne smagsneutral som fx rapsolie
1 dl vand
3 dl rosiner

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 190 grader
Hak mandler og hasselnøddekerner groft
Kom havregryn, kokosmel, rørsukker og de hakkede mandler + hasselnøddekerner i en skål
Tilsæt vand og olie og rør godt rundt
Kom bagepapir på en bageplade og fordel blandingen derpå
Rist blandingen i ovnen i ca. 30 minutter til den er sprød og gylden. Vend flere gange undervejs, så den ikke brænder på
Køl af i 10 minutter og vend rosinerne i. Så er müslien færdig og klar til at spise:-)
 

 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar