GrønneBørn

GrønneBørn

søndag den 11. november 2012

Pasta & grønt i cremet sauce

Jeg er helt vild med pastaretter i alle mulige vegetariske afskygninger. Denne ret fandt jeg på i Italien, da ferien var gået helt ind i sjælen på mig, og jeg opdagede, at det var for sent at køre ind til byen og handle. Ved at rydde op i køleskabet, kom denne dejlige ret til. 

 Du skal bruge:

400 gram pasta - gerne fuldkornspasta
1 broccoli
2 dl optøede ærter
75 gram spæde spinatblade
½ løg
3 fed hvidløg
2 håndfulde frisk revet parmesanost
250 ml soya cuisine eller cremefine 7 %
3 spsk frisk ost med krydderurter fx pikant, radise eller grøn pesto
lidt olie/margarine/smør til stegning
friskkværnet salt og peber
frisk revet parmesan & friske basilikum blade til topping

Sådan gør du:

Kog pastaen al dente i rigeligt vand tilsat lidt salt og olie. Lad den dryppe af i en sigte.
Skær broccolien i små buketter og kog dem i letsaltet vand i 3 - 5 minutter. Broccolien må ikke koge ud - den skal have bid. Lad broccolien dryppe godt af.
Løget skæres i fine små tern og hvidløget skæres i tynde skiver.
Opvarm lidt fedtstof i en wok eller almindelig gryde. Svits løg og hvidløg i et par minutter.
Kom broccoli, ærter og spinatblade i gryden og svits videre i 5 minutter.
Kom soya cuisine eller creme fine i gryden og rør godt, tilsæt frisk osten og parmesanen. Rør retten godt igennem. Smag til med friskkværnet salt og peber.
Retten anrettes i dybe tallerkener og drysses med frisk revet parmesan og friske basilikum blade. Buon appetito:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar