GrønneBørn

GrønneBørn

lørdag den 19. januar 2013

Vegetar wraps med quorn og spidskål

Quorn er lavet af et medlem af svampefamilien.  Det har et naturligt lavt fedtindhold, få kalorier og er rigt på protein. Du kan læse mere om quorn produkterne på nettet. Hvis du er kødspiser og ønsker at supplere din kost med vegetarmad, er quorn et glimrende alternativ til kød. Disse wraps er perfekte til aftensmaden med en god salat ved siden af eller i madpakken. Opskriften her giver 6 wraps. 

Du skal bruge:

300 gram quorn stykker
2 fed pressede hvidløg
1 spsk fint revet frisk ingefær
1 spsk olivenolie
1 dl vand
1 spsk tomatpuré
1 spsk soyasauce
1 dåse kidney bønner

½ spidskål i fine strimler
6 wraps

2 dl creme fraiche
1 tsk gurkemeje
1 tsk garam masala



Opvarm olien på en pande og svits hvidløg og ingefær i få minutter. 
Kom quorn stykkerne på panden og svits dem med under omrøring i yderligere et par minutter. Hæld vand på panden sammen med tomatpuré og soyasauce. Lad det simre i 5 minutter. Hæld vandet fra dåsen med kidney bønner og kom bønnerne på panden. Varm det godt igennem i omkring 10 minutter indtil quorn stykkerne og bønnerne er gennemvarmet. 


Rør en dressing af creme fraiche, gurkemeje og garam masala.
Lun wraps i ovnen med et stykke folie omkring, så de forbliver bløde.
Kom dressing, spidskål og fyld på de lune wraps. 
Rul dem og spis dem! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar