GrønneBørn

GrønneBørn

mandag den 29. april 2013

Vegansk bønnepostej

Bønnepostej er lækkert vegansk smørepålæg, som du kan bruge på alt slags brød. Du kan også bruge den som dip til sprøde grøntsager eller lægge en klat ovenpå agurkeskiver og toppe med lidt persille som en lækker velkomst hapser. I dagligvarebutikker og helsekost forretninger kan du også købe bønnepostej, men det er til en noget anden pris, end det du selv kan lave den for.

Du skal bruge:

1 dåse bønnemix
25 gram løg
2 spsk citronsaft
et lille nip salt
1 tsk garam masala
ca. 5 spsk vand

* en blender

:
Sådan gør du:

Hæld vandet fra bønnerne og skyl dem godt i koldt vand. Dryp dem let af.
Riv løget groft på et rivejern.
Kom bønner, løg, citronsaft, salt, garam masala og vand i blenderen og kør til du har en ensartet postej. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar