GrønneBørn

GrønneBørn

søndag den 19. januar 2014

Nem vegansk chokoladekage


Det kan sagtens lade sig gøre at bage uden brug af animalske produkter. Denne veganske chokoladekage er så nem at lave, at min datter Alba på fire år (næsten) selv kan lave den. Og så må man jo gerne smage på dejen😋


Du skal bruge: 

3 dl hvedemel
2 dl rørsukker (eller almindelig sukker)
1 dl kakao (pulver)
2 tsk bagepulver
2,5 spsk smagsneutral olie fx rapsolie 
3 dl soja kakao 
Hakket chokolade eller hakkede nødder efter behag 

Sådan gør du:

Mel, sukker, kakaopulver og bagepulver blandes i en skål. Kom olie og soja kakao i skålen og rør godt til blandingen er ensartet. Hak nødder og/eller chokolade og vend det i dejen.


Beklæd en mindre form med bagepapir eller smør den med margarine. Kom dejen i og glat den ud. 
Bag kagen midt i ovnen i ca 20-25 minutter ved 180 grader varmluft. 
Når kagen er kølet af kan den pyntes med glasur og topping. Den kan også spises helt uden glasur - så kan du servere den med en klat soja cremefraiche eller vegansk is. 




1 kommentar:

  1. The provider has a good international reputation, however the board would appreciate your advice on this. http://xwlata177q.dip.jp http://u2cb9owp92.dip.jp http://oq8rsimeuo.dip.jp

    SvarSlet