GrønneBørn

GrønneBørn

lørdag den 25. januar 2014

Rødbede Humus

En variation af den klassiske humus - cremet konsistens med en flot rød farve og en sød smag


Du skal bruge: 

1 dåse kikærter i vand (drænet vægt 240 gram)
100 gram syltede rødbeder fra glas
2 spsk af saften fra et glas syltede rødbeder
100 gram creme fraiche
1 fed presset hvidløg
1 spsk citronsaft
2 spsk tahin (med top på)
1 tsk salt
1/2 tsk Cayenne peber
Du kan derudover krydre med stødt koriander, spidskommen, frisk persille eller garam masala


Sådan gør du: 

Kom alle ingredienser i en god blender og kør, indtil du har en ensartet humus. 
Spis den som en lækker dip, på knækbrød, til rodfrugter eller hvad du lige kan finde på... Også rigtig god til madpakken. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar