GrønneBørn

GrønneBørn

tirsdag den 14. januar 2014

Nemme vegetariske pizzasnegle

Super lækre pizzasnegle der bare smager af mere....


Du skal bruge:

1 pakke gær / 50 gram
2 dl lunkent vand
1 tsk salt
2 spsk olie
Ca. 6 dl durummel 

280 gram koncentreret tomatpuré / 2 dåser
2 tsk tørret oregano
4 dl revet ost

Sådan gør du:

Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt, olie og mel lidt af gangen. Ælt dejen godt igennem til den er blank og smidig. Lad den hæve 15 - 20 minutter. Bland koncentreret tomatpuré med oregano og ost i en skål. Rul dejen ud til et rektangel, smør fyldet på, rul den sammen og skær på tværs til du har omkring 24 snegle. Tryk sneglene lidt ud på bagepapiret, så de bliver fladere og man tydeligt kan se "ringene" af dej. Lad dem hæve i 10 minutter. Bag dem i ca. 15 minutter ved 180 grader varmluft. Nyd dem lune - og gem nogle til madpakkerne eller fryseren. 







Ingen kommentarer:

Send en kommentar