GrønneBørn

GrønneBørn

tirsdag den 28. januar 2014

Couscous med aubergine, artiskok & forårsløg

Perfekt som tilbehør, på buffet eller som en let frokostret... 


Du skal bruge:

3 dl couscous
4 dl kogende vand
280 gram grillede artiskokker i olie
1 aubergine
2 fed pressede hvidløg
1 bundt forårsløg (ca 4 stk)
I alt 3 spsk olivenolie
1 tsk gurkemeje 
1 tsk salt

Sådan gør du:

Kom couscous i en skål og overhæld med kogende vand, rør let rundt med en gaffel og lad det trække til vandet er opsuget. 
Skær aubergine i mindre stykker. Kom 1 spsk olie på en god grillpande og svits hvidløg i 1 minut. Kom aubergine stykkerne på panden og grill dem i 8 til 10 minutter. Vend dem med jævne mellemrum. Sæt dem til side.
Skær artiskokkerne i mindre stykker. Skær forårsløgene i skiver - også de grønne toppe. 
Kom den færdige couscous op i en skål. Brug evt en gaffel til at løsne den. 
Tilsæt grillet aubergine, artiskok og forårsløg. 
Bland en dressing af 2 spsk olie, gurkemeje og salt. Vend den forsigtigt rundt med de øvrige ingredienser. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar