GrønneBørn

GrønneBørn

mandag den 6. august 2012

Quinoagrød

Her er en lækker 100% vegetabilsk morgengrød fyldt med essentielle aminosyrer, et højt proteinindhold og et lavt fedtindhold. Da quinoafrøene skal koge et kvarters tid under låg, er det en god idé at sætte dem over, mens børnene får tøj på eller madpakkerne smøres. 

 


Til en portion skal du bruge:

1½ dl gul quinoa
1½ dl rismælk
1 tsk vanillesukker
1 lille nip salt
bananskiver
1 håndfuld grofthakkede mandler
Flydende honning eller sirup

Sådan gør du:

Skyl quinoaen i koldt vand
Bring quinoa og rismælk i kog i en lille kasserolle
Lad det koge ved svag varme i 15 minutter under låg
Tag gryden af varmen og tilsæt vanillesukker og salt og rør godt
Hæld grøden op i en dyb tallerken eller skål og fordel bananskiver, groft hakkede mandler og honning/sirup over





Ingen kommentarer:

Send en kommentar