GrønneBørn

GrønneBørn

mandag den 3. september 2012

Risfrikadeller

Kog ekstra ris den ene dag og brug de resterende ris til at lave disse skønne frikadeller dagen efter.


Til omkring 15 frikadeller skal du bruge:

5 dl kogte afkølede ris
1 løg
2 fed hvidløg
1 stor gulerod
½ dl frisk hakket persille
2 æg
½ dl rasp
1 tsk karry
1 tsk salt

margarine/olie til stegning


Sådan gør du:


Riv løg og gulerod groft på et rivejern og pres hvidløgene
Kom det hele op i en skål sammen med kogte ris, persille, æg, rasp, karry og salt
Brug en håndmikser og rør ingredienserne sammen til en fars på lav hastighed

Smelt fedtstoffet på en god pande og form frikadeller af farsen


Steg dem gyldne i omkring 7-8 minutter på hver side ved jævn varme
Risfrikadellerne kan også bruges som pålæg i madpakken
Farsen kan også formes til større bøffer og bruges i en burger




Ingen kommentarer:

Send en kommentar