GrønneBørn

GrønneBørn

søndag den 2. september 2012

Spinat- og feta med ris

Spinat og feta klæder hinanden rigtig godt - og sammen med kogte ris får du en enkel, sund og fyldig ret med et strejf af Indien



Du skal bruge:

1 stort løg
2 fed hvidløg
450 gram let optøet spinat fra frost
2,5 dl soya cuisine eller creme fine
2 dl vand
2 tsk garam masala
2 tsk salt
1 tsk peber
2 tsk karry
300 gram fetaost i tern
lidt olie/smør/margarine til stegning

En blender



Sådan gør du:

Hak løg og hvidløg fint og smelt fedtstoffet i en gryde
Svits løg og hvidløg i et par minutter
Tilsæt den let optøede spinat, rør lidt rundt og læg låg på gryden
Lad retten dampe omkring 5 minutter under låg
Når spinaten er optøet kommer du soya cuisine eller creme fine og vand i
Lad det koge op under omrøring
Tag gryden af varmen og hæld blandingen i blenderen
Kør med blenderen til du har en fin grøn ensartet sauce
Kom saucen tilbage i gryden, tilsæt fetaost i tern og varm den godt igennem
Tilsæt garam masala, salt, peber og karry





Ingen kommentarer:

Send en kommentar