GrønneBørn

GrønneBørn

lørdag den 19. maj 2012

Nem kikærtemos som pålæg eller dip

Vegetarisk pålæg er nemt, hurtigt og billigt at lave - og så er det sundt. Alt hvad du behøver er en god blender og nogle få ingredienser. Denne udgave kalder Aja og Alba for vegetarens torskerogn - det må være på grund af den lidt grynede konsistens. 


Du skal bruge:

1 dåse kikærter
Lidt skral og saft fra en øko citron
Salt
Peber
Koncentreret tomatpuré (jeg brugte omkring 2 spsk)
2 spsk olie
Omkring 1 dl vand
Eventuelt lidt krydderurter som basilikum, persille eller purløg

Sådan gør du:

Put alle ingredienser i en blender og kør indtil du har en ensartet masse
Spæd til med vand hvis blandingen er for tør
Kom blandingen op i en skål og server den til rugbrød og rå grøntsager


Ingen kommentarer:

Send en kommentar